آموزش صحیح و اصولی دم کردن چای

دم کردن چای یکی از اصلی ترین مراحل در کیفیت چای مصرفی است و متاسفانه به دلیل عدم رعایت یکسری از نکات به ظاهر ساده اما تاثیر گذار، باعث عدم اعتماد افراد به خرید چای اینترنتی هستیم اما نگران نباشید، بلاگ گیلی شاپ برای شما عزیزان مقاله‌ای درباره آموزش صحیح و اصولی دم کردن چای فراهم کرده است تا پس از مطالعه این مطلب بتوانید انواع چای های مصرفی خود را با بالاترین کیفیت و همچنین عطر و طعمی مناسب دم کرده و نوش جان کنید.


آموزش صحیح و اصولی دم کردن چای


اصول دم کردن چای مصرفی:

۱ – کیفیت آبی را که برای دم نمودن چای انتخاب می کنید به نوبه خود می تواند یکی از مهم ترین فاکتور ها در عطر  وطعم چای باشد. مناسب ترین آب مصرفی برای دم کردن چای، آب لوله کشی است. (آب نباید کلر داشته باشد)

۲ – از آب مصرفی‌ای که چند بار آن را جوشانده اید، به هیچ وجه استفاده نکنید زیرا جوشیدن مداوم آب باعث کاهش اکسیژن موجود در آن می شود و این مسئله می تواند عامل تاثیر گذاری در کیفیت چای مصرفی بگذارد. بهتر است از آب تازه ای برای دم کردن چای استفاده کنید.

۳ – دمای آب متناسب با هر نوع از چای می تواند متفاوت باشد، به عنوان مثال: برای دم نمودن چای سیاه (معمول ترین چای مصرفی) بهتر است دمای آب به نقطه جوش خود رسیده باشد اما برای دم نمودن چای سبز، به دلیل این که دارای برگ های نازک تری است، دمای اب بهتر است در حدود ۷۰ الی ۸۰ درجه سانتی گراد باشد، یعنی نباید بگذارید تا آب به طور کامل به جوش بیاید.

۴ – برای هرکس یک قاشق غذاخوری چای خشک شده انتخاب کنید و آن را درون قوری بیاندازید (اگر تعداد نفرات بالا است، از قوری های بزرگتری استفاده کنید.) و قوری را از نصف، کمتر / با آب سرد کمی آب کشی کرده و در نهایت آب سرد را از قوری خارج می کنیم.

۵ – آب جوش را به اندازه نصف قوری درون آن می ریزیم و سپس قوری را به مدت ۱۰ الی ۱۵ ذقیقه بر روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم. توجه داشته باشید که پس از جوشیدن آب، شعله زیرین کتری و یا سماور را کم کنید تا صدای جوشیدن آب کم شود. (بهترین زمان مصرف چای، ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پس از دم کشیدن است)


آموزش صحیح و اصولی دم کردن چای گیلانی


نکات تکمیلی برای دم کردن چایی باکیفیت:

  1. از ریختن آب گرم در کتری خودداری کنید و از همان ابتدا آب سرد را به کتری اضافه کنید و فرصت دهید تا بجوشد. زیرا پر نمودن کتری با آب گرم و یا داغ، کیفیت چای را پایین می‌ آورد.
  2. دقت داشته باشید که آب درون کتری نباید زیاد بجوشد، در این صورت باعث بی کیفیت شدن چای مصرفی می شود.
  3. بهتر است چای را درون ظروف شیشه‌ای در بسته و به دور از گرما، سرما و رطوبت نگهداری کنید و از قرار دادن آن‌ ها در مجاورت سیر و پیاز خودداری کنید زیرا چای، می تواند بوی اجسام مجاور خود را به خود جذب کند.

چگونه چای تضمینی و با کیفیت را خریداری نماییم؟

فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ تمامی محصولات خود را با کیفیتی بی نظیر و صددرصد تضمین شده در اختیار شما مشتریان عزیز قرار می دهد. چای یکی از محصولاتی است که نیاز به تست شدن دارد و کمی می تواند خرید اینترنتی این محصول را دشوار کند، زیرا همه ما به دنبال عطر و طعم بی نظیر این محصولات گیاهی هستیم، ما با کوتاه نمودن دست های واسطه و وارد نمودن کالای مصرفی شما به صورت مستقیم از کارخانه، کیفیتی مثال زدنی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. چای های این مجموعه از امکان بازگشت وجه در صورت عدم کیفیت و نارضایتی شما مشتریان عزیز برخوردار بوده و هر زمانی که احساس نارضایتی از محصولات خوراکی (چای) این مجموعه داشتید، می توانیم مبلغ پرداختی شما را  عودت دهیم.


خرید انواع چای لاهیجان


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *