آشنایی با نان تمیجان

نان تمیجان و یا نان برنجی نوعی دیگر از نان های محلی استان گیلان است که از آرد برنج و به شکل ظاهری گرد و نازکی تشکیل شده است. تمیجان نام یکی از روستاهای استان گیلان است که این نان محلی در آن جا پخت می شود. به دلیل استفاده از آرد برنج در تهیه این نان محلی، دارای طعمی شیرین و لذیذی است که می تواند به عنوان یک میان وعده بسیار سالم و خوشمزه بر سر سفره های شما قرار بگیرد. نان برنجی از سوغات گیلان است که همواره از طعم و کیفیت بی نظیری برخوردار است و توانسته است علاقه مندان بسیاری را به خود جذب کند.


آشنایی با نان تمیجان


پخت نان تمیجان به شیوه سنتی و مزایای آن:

خمیر این نان محلی و خوشمزه را بر روی تابه های سفالی مخصوصی که ساج نام دارد، پهن می کنند و پس از مدتی حالت برشته مانندی به دست می آید که همان نان خوشمزه و محلی تمیجان است. مهد اصلی تولید نان تمیجان در روستای تمیجان است، اما به دلیل پخت آسان آن امروزه شاهد پخت آن در سایر نقاط استان می باشیم. اگر سری به بازار های محلی مناطق شمالی بیاندازید، شاهد فروش این نان محلی خوشمزه و سنتی گیلان توسط زنان روستایی هستید و می توانید به راحتی آن را تهیه کنید.

لطفا کلیک کنید!
تالاب کیاکلایه | تالابی زیبا و بسیار دیدنی در استان گیلان

نان تمیجان


چنانچه به بازار های سنتی گیلان دسترسی ندارید، می توانید این نان سنتی و محلی استان گیلان را از فروشگاه اینترنتی سوغات و صنایع دستی گیلی شاپ تهیه کنید و شاهد طعم و کیفیت بی نظیر این محصول سنتی باشید. لازم به ذکر است که در گویش گیلکی، تمیجان بر گرفته از سه واژه ” تو”، ” می “، ” جان ” به معنی ” تو جان منی ” است.


خرید نان تمیجان


پس از تهیه و خرید نان محلی استان گیلان، پس ازطی چند روز به دست مشتری خواهد رسید؟

مجموعه کاری گیلی شاپ موظف است تا حدود سه الی چهار روز پس از ثبت سفارش توسط مشتری، مرسوله آن ها را تهیه، بسته بندی و آماده نماید و در نهایت به آدرس مشتری ارسال نماید.


 

آشنایی با نان تمیجان در استان گیلان + عکس
امتیاز شما به این مطلب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *